Polityka prywatności

  1. Nasz serwis nie zbiera w  automatyczny sposób informacji, z wyjątkiem tych zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. 
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

     - dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych
     - tworzenia statystyk,które pozwolą ulepszyć zawartości i strukturę strony
     - utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu, dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie ponownie wpisywać loginu i hasła;

  5. Często oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu
    końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany tych ustawień. Ustawienia te mogą zostać zmienione
    w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu.
    Szczegółowe informacje o sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  6. Informujemy, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na Naszej stronie
  7. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.

Polityka prywatności


Celem niniejszej Polityki Prywatności jest wyjaśnienie zasad, na jakich przetwarzane są Państwa dane osobowe oraz omówienie Państwa podstawowych praw związanych z przetwarzaniem przez nas Państwa danych osobowych.


Administrator danych osobowych


Administratorem danych osobowych jest Mazurek sp. z o.o. 
z siedzibą w Olsztynie przy ul. Lubelskiej 29, 10-406 Olsztyn, zarejestrowana przez Sąd Rejonowy w Olsztynie, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, posiadająca numer KRS 0000038671, REGON 510338106, NIP 7391027201, (dalej: „Mazurek”).


Dane osobowe zbierane przez Mazurek przetwarzane są na zasadach określonych w przepisach o ochronie danych osobowych, w tym w rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) („RODO”) oraz w polskich przepisach wydanych w związku z RODO, w tym  ustawie z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych. Mazurek zachowuje dane osobowe w poufności i zabezpiecza je przed niepowołanym dostępem osób trzecich na zasadach określonych w wyżej wskazanych aktach prawnych.


W razie pytań dotyczących przetwarzania danych prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 602 636 209 lub adresem e-mail: krzysztof@mazurek.com.pl


Zakres i cele przetwarzania danych osobowych


W ramach swojej działalności Mazurek zbiera i przetwarza dane osobowe:

(a) w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Mazurek jako administratora danych: w celu świadczenia usług na rzecz Klientów, marketingu usług Mazurka, w tym w celu informowania o wydarzeniach organizowanych przez Mazurek lub w których Mazurek uczestniczy oraz o działalności Mazurka (np. w ramach newslettera), a także w celach analitycznych, statystycznych oraz w celu zapewnienia bezpieczeństwa teleinformatycznego związanego z witryną www.mazurek.com.pl (podstawa prawna art. 6 ust. 1 lit. f RODO);

(b) w celu wykonywania umów zawieranych przez Mazurek z klientami, w tym operatorami i innymi podmiotami współpracującymi z Mazurek (podstawa prawna art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

(c) w celu prowadzenia rekrutacji osób zainteresowanych pracą lub współpracą z Mazurkiem (podstawa prawna, odpowiednio, art. 6 ust. 1 lit. c oraz art. 6 ust. 1 lit. a RODO).


Przetwarzamy dane osobowe również w zakresie wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Mazurku (podstawa prawna art. 6 ust. 1 lit. c RODO).


Jeśli szukasz auta klasy PREMIUM, to MAZUREK Premium Cars jest idealnym do tego miejscem. W naszym olsztyńskim salonie znajdziesz samochody najlepszych marek takich jak: Audi, BMW, JAGUAR, Land Rover, Mercedes czy Volvo. Dzięki fachowej obsłudze oraz konkurencyjnym cenom, jesteśmy jedną z wiodących firm specjalizujących się właśnie w sprzedaży tego typu aut. Zapewniamy duży wybór w naprawdę dobrej cenie!

MAZUREK Premium Cars działa na rynku od 1995r., dlatego wyróżnia nas wiedza i doświadczenie. Dla osób, które nie chcą decydować się na kupno auta mamy idealne rozwiązanie! W ofercie posiadamy również najem samochodów. U nas każdy znajdzie coś dla siebie!